winkel meer over multivitamines gezondheidsnieuws
alle producten multivitamine
 
Betalingsinformatie


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


U ontvang uw bestelling/factuur direct per mail. In de mail worden de gegevens getoond zoals u ze op uw bank- of giro-overschrijvingsformulier dient in te vullen. Als u gebruik maakt van online banking (bijvoorbeeld via Internet), dan neemt u de gegevens over in het desbetreffende online-formulier van uw bank. U verzendt het door u ingevulde overschrijvingsformulier per post of electronisch naar uw bank, die de betaling vervolgens verwerkt. Deze manier van betalen duurt minimaal enkele dagen. Op het moment dat de betaling is geïncasseerd worden de producten verzonden. Deze manier is alleen geldig voor klanten in Nederland.Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites. PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiƫle informatie nooit bekend aan de handelaar. Aankopen of geld sturen via PayPal is gratis
Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal
PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay
Begin vandaag nog met het gebruik van PayPal!


Betaal met Rabobank direct betalen (met uw Rabobank Digipass) via een secure Internet connection (SSL): Poolplus biedt u de mogelijkheid direct via Rabo Direct uw bestelling af te rekenen. Op de site vult u uw gebruikersnummer en rekeningnummer in. Vervolgens berekent u met uw DigiPass de beveiligingscode.
Nadat u op BEVESTIGEN heeft geklikt wordt de betaling direct verwerkt.


   Vorige pagina                  Homepage